Sök

Omsorg och stöd

Vårdhavare konverserar och håller hand med en äldre person 

Här finns information för dig som behöver stöd eller råd av kommunen. Verksamheten finns till för dig, din familj och dina närstående i livets alla skeden.

ikon

Välbesökta sidor

Kontakt och besök i coronatider

Vi avråder för närvarande från besök på våra äldreboenden, på grund av smittspridning. Vi har en oroväckande smittspridning i Halland och på våra boenden i Varberg. För att skydda de som bor här, och riskerar att bli svårt sjuka i Covid-19, är det viktigt att så få personer som möjligt rör sig inne på våra boenden. Vi vädjar därför till dig att bara genomföra besök som du bedömer är absolut nödvändiga. I de fall vi har smitta på boendet avråder vi från besök. Hjälp oss att ta ansvar och göra skillnad!

Socialförvaltningen har just nu ett ökat tryck på verksamheten på grund av coronaviruset (covid-19). Socialkontoret på Birger Svenssons väg 28 B håller öppet som vanligt, men fundera gärna på om kontakten kring ditt ärende lika lätt kan genomföras via telefon eller e-post. Har du inte någon handläggare på socialförvaltningen ber vi dig kontakta Varberg direkt på telefon 0340-880 00.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer - har du symtom ska du stanna hemma och kontakta din handläggare via telefon eller e-post.

Tack för din förståelse och visad hänsyn!

ikon

Välbesökta sidor

ikon

Nyheter