Kommunikatör till Kultur-och biblioteksavdelningen.

Bli en del av västkusten kreativa mittpunkt.

Kultur-och biblioteksavdelningen ansvarar för kommunens bibliotek, kulturskola samt kultur- och konstverksamhet. Där ingår allt från barnteaterföreställningar till släktforskningsstöd och språkcaféer. Vi erbjuder också varbergarna popkonserter, författarbesök, ett brett kulturskoleutbud och mycket mer. Avdelningen ansvarar även för bidrag och stöd till föreningar, studieförbund, kulturutövare och ungdomar som vill utveckla sitt skapande. Som avdelningskommunikatör blir ditt huvuduppdrag att nå ut till varbergarna med vår verksamhet och även om din arbetsplats är mitt i det kreativa flödet på Kulturhuset Komedianten, så sker verksamheten i hela kommunen.

Du kommer att vara en viktig resurs i kommunikationsarbetet på avdelningen och ha en rådgivande roll. Som kommunikatör på avdelningen ingår du också i ett kommunikationsteam som leds av kommunikatörerna på förvaltningsstaben.

Läs mer och ansök här

<< Visa alla notiser