Komediantens lokaler

Kulturhuset Komedianten har stor erfarenhet av arrangemang av olika slag och storlek. Huset erbjuder flexibla lokaler fullt utrustade med den teknik som kan tänkas behövas vid en konferens. Här finns lokaler i modern miljö men med en anrik historia. För större sällskap kan vi erbjuda Varbergs Teater, en teaterlokal med anor från sent 1800-tal. För de något mindre sällskapen finns Lilla Teatern, en blackbox som är lätt att anpassa. På andra våning ligger Övre Teaterfoajén, en intim lokal optimal för mingel och mindre konferenser.

VARBERGS TEATER – anrik lokal för större konferenser
Den anrika teatern med anor från sent 1800-tal har en kapacitet för konferenser med upp till 230 deltagare. Med en större scen på 15×8,5 meter med tillgång till projektor, bluerayspelare, trådlösa mikrofoner, ljud och ljus finns optimala möjligheter för att hålla större föredrag i samband med konferensen.

LILLA TEATERN – flexibel lokal med många möjligheter
Lilla Teatern är en modern blackbox som rymmer konferenser upp till 100 deltagare med flexibla möjligheter för att hålla såväl föredrag som kreativa gruppövningar. Med en lokalyta på 10×11 meter och tillgång till projektor, bluerayspelare, trådlösa mikrofoner, ljud och ljus är detta en lokal som går att anpassa efter de flesta behov.

ÖVRE TEATERFOAJÉN – intim lokal för det mindre sällskapet