Barn & Unga

EFTERHÄNG i Träslövsläge med ALICE!

17 / 9 @

Äntligen dags för årets första EFTERHÄNG! En slags “After-Förskolan” – en mötesplats för alla barn 0-6 år och deras föräldrar. Det bjuds på mellis, pyssel och en professionell musikföreställning – ett skönt häng efter förskolan helt enkelt! Välkommen kl 16.00-17.30.

OM FÖRESTÄLLNINGEN “ALICE!”

I konserten Alice! spelas folkkära barnvisor och mer okända kompositioner från Alice Tegnérs musikskatt. Med ovanliga arrangemang och spännande animationer som projiceras över scenen skapas en drömsk värld och en annorlunda musikupplevelse för barnen. Det blir en musikalisk och visuell upplevelse av Alice konstnärliga värld där barnen får möjlighet att vila och drömma sig bort i en långsam, poetisk föreställning.

Här får barnen höra både kända barnvisor som Bä bä vita lamm och när Lillan kom till jorden blandat med andra mer okända låtar plockade ur skattgömman. Välkommen in i Alice förtrollande värld

Ett smakprov från Youtube

Ålder: 0-6 år
Biljetter: Bokas gratis här eller på Stadsbiblioteket 0340 88600, från 27/8 kl. 16.00.

Föreställningen spelas även på Kulturhuset Komedianten torsdag 16/9.

EFTERHÄNG är ett samarbete mellan Musik Hallandia, Varbergs kommun, Falkenbergs kommun och Halmstads kommun.

Biljetter bokas gratis här eller på Stadsbiblioteket 0340-886 00.

Kulturenheten, Varbergs Kommun