Välkommen att fika på kulturhuset från och med måndag

Den 20 januari öppnar caféet på Kulturhuset Komedianten igen. Vi kommer att erbjuda både frukost, fika och lunch och har öppet alla dagar i veckan. Varmt välkommen!

Caféet kommer att ha öppet vardagar 9-19, lördagar 9-16 och söndagar 12-16. Vi kommer att erbjuda ett varierat utbud av fika som vi bakar själva från grunden. Vi kommer också att servera dagens lunch och har alltid ett vegetariskt alternativ. Fram till klockan 11 har du möjlighet att köpa frukost. Varje vecka kommer vi att erbjuda en ny lunchmeny. Håll koll på Kulturhuset Komediantens sociala medier för veckans meny. Vi kommer i största möjliga mån att erbjuda alternativ för dig som önskar specialkost.

Komediantens café kommer att drivas i kommunal regi under ca ett år. Vi  erbjuder praktikplatser för människor som av olika anledningar är i behov av arbetslivserfarenhet. Detta gör vi tillsammans med Arbetsförmedlingen och Arbetsmarknadsenheten, AME.

Bakgrund

Caféet på Kulturhuset Komedianten har varit tillfälligt stängt sen november 2019. Detta till följd av att entreprenören, som drivit caféet, valt att säga upp sitt avtal med kommunen i förtid då de haft svårt att få lönsamhet i caféverksamheten.

Den 20 november 2019 beslutade kultur- och fritidsnämnden att caféet ska drivas i kommunal regi under ca ett år medan kultur- och fritidsförvaltningen utreder om villkoren för att driva café i kulturhuset kan förbättras. Detta för att skapa bästa möjliga förutsättningar för en framtida extern entreprenör.

<< Visa alla notiser