Senior, se hit! Nu är det dags för Peppar-Peppar mässan

Senior i Varberg, se hit! Du är varmt välkommen till Kulturhuset Komedianten lördag den 30 september klockan 10:00-16:00. Det blir en  dag där din trygghet och hälsa sätts i centrum. Vi vill inspirera och visa delar av vad som erbjuds i Varbergs kommun för dig som senior. Kom när det passar, ingen föranmälan och fri entré!

Kultur för äldre
Under hela året anordnar Kulturavdelningen program riktade speciellt för seniorer. På Peppar-Peppar mässan blir det smakprov på vad det kan vara för något, det blir musikunderhållning med Povel Ramels musik och möjlighet att efter egen förmåga vara med i en dansworkshop.

Det är fritt fram att strosa runt och prata med de olika utställarna som visar sina verksamheter under dagen. Kanske är du  nyfiken på Kultur för äldre, boken kommer, frivilligverksamheten, anhörigstöd, testa surfplattor, ta del av polisens brottsförebyggande arbete, träffa hustomtarna, få information om Motionsspår och promenadstråk, Brandskydd i hemmet eller Trygghetslarm.

Program för dagen:

• 10:00 Eventet startar
  • 11:00-12.00 Dansbingo – workshop
    Dansarna Jessika Rezko och Sophia Örnell blandar  samtal med fysisk
    aktivitet och bingospel. Du som deltagare får dansa, efter egen möjlighet, både stolsdans och styrdans. Det som ligger till grund för workshopen är samtal som bland annat berör vardag, minnen och intressen.
  • 12:30 Vi får inte upp kokosnöten! – Musik av Povel Ramel
  • 14:00-15.00 Dansbingo – workshop
  • 16:00 Eventet avslutas

Dagen samordnas av Trygg i Varberg, frågor? Kontakta Räddningstjänsten Väst på telefon: 010 219 30 00