Önska grejer till vårens program för barn och unga!

Kulturhuset Komedianten är allas hus. Det ska finnas ett kulturutbud som riktar sig till olika åldrar och intressen som känns aktuellt.  För att kunna ta fram det krävs det att verkligen lyssna på de som kommer hit. Under våren 2016 samlade Barnkulturutvecklare Sofie Brinkmo in förslag till aktiviteter för barn och unga  i Kulturhuset Komedianten. Ett av dem var disco, vilket nu blir av. Tack för den fantastiska idén!

Fortsätt önska aktiviteter och dela med dig av dina tankar och idéer. Skicka ett mejl till kultur@varberg.se, kom in och snacka med oss på Kulturhuset Komedianten, sms:a till 070-885 82 56, eller ring till 0340-887 77.

Vad är möjligt då?

Ingenting är omöjligt säger en del vuxna ibland. Jo, vissa saker är omöjliga, såsom att skaffa en pool, ett nytt Liseberg eller Justin Bieber här inne på Kulturhuset. Men kom med era idéer så gör vi det möjliga möjligt.

/Sofie Brinkmo, Barnkulturutvecklare

<< Visa alla notiser