Barn & Unga

Disco sista fredagen varje månad!

Vad är väl bättre än att starta helgen med lite skön musik och härliga dansmoves? Under tre fredagar i höst kör vi fredagsdisco för hela slanten. Drop-in gäller och du behöver inte föranmäla dig, bara kom hit. Lilla Teatern is the place to be, både får vuxna och barn!

Fredagsdiscona är ett resultat av många intervjuer med barn. Barn i åldrarna  3-12 år fick frågan om vad de skulle vilja göra på Kulturhuset Komedianten. Många svar blev det såklart, men något som stack ut var faktiskt att så många längtade efter att gå på disco. Så alla barn; varsågod: ni vill ha disco – vi fixar disco!

PROGRAM 30/9, 28/10, 25/11

10.00-11.00 BABYDISCO

Disco för de riktigt små. Vi lovar discofeeling och sköna beats. Här finns majskrokar, lagomlåg musik och en äkta discokula! Stanna en kort stund eller hela passet.

Ålder: 0-3 år och deras vuxna.

12.00-13.00 LUNCHBEAT

Lunchbeat är ett koncept som finns världen över och går ut på att dansa under lunchen. På Lunchbeat pratar vi inte jobb och du måste dansa! Välkommen till Lilla Teatern för en timmes disco och härliga beats serverat av DJ:n Sara Berndtsson. Tovedals café säljer dansmackor och dricka.

Ålder: spelar ingen roll, bara du gillar dans och musik!

14.30–15.30 AFTERDAGISDISCO

Avsluta veckan med discodans till härlig musik, ballonger och popcorn. Stanna en kort stund eller hela passet. Ålder: 4-7 år (mindre syskon är också välkomna)

16.00-17.00 AFTERSCHOOLDISCO

Kom och dansa loss till grym musik. Önska låten och vi spelar den! Discofeeling och popcorn utlovas. Stanna en kort stund eller hela passet.

Ålder: 8-12 år, vuxna är välkomna att stanna utanför Lilla Teatern, ta en fika eller låna böcker. Undantag: Om barnet är i behov av en vuxens hjälp eller stöd inne på discot är ni såklart välkomna.

Frågor?
Kontakta barnkulturutvecklare Sofie Brinkmo