Information med anledning av covid-19

Den 18 februari meddelade regeringen att de fortsatt uppmanar kommuner att hålla stängt verksamhet som allmänheten har tillträde till och som inte är nödvändig. Detta gäller under två veckor, men kan komma att förlängas.

Detta innefattar Kulturhuset Komedianten.

Endast bibliotekets återlämning, hämtning av reservationer, samt snabba datorärenden är öppet.

Mer information hittar du på www.varbergsbibliotek.se och www.varberg.se/corona

Kulturhuset Komedianten
Alla kulturevenemang och aktiviteter som arrangeras av Varbergs kommun och av externa arrangörer på Kulturhuset Komedianten och Varbergs teater ställs in eller flyttas fram. Digitala alternativ kan bli aktuella. Varbergs konsthall och Komediantens café stängs under perioden.

Biljetter till arrangemang som ställts återbetalas. Kontakta arrangören för att få mer information och för återbetalning av biljett. Biljetter till arrangemang som flyttas fram fortsätter att vara giltiga vid det nya tillfället. Har du ytterligare frågor gällande arrangemang kan du kontakta kultur@varberg.se

Stadsbiblioteket

Den 18 februari meddelade regeringen att de fortsatt uppmanar kommuner att hålla stängt verksamhet som allmänheten har tillträde till och som inte är nödvändig. Detta gäller under två veckor, men kan komma att förlängas.

Därför är erbjuder kommunens bibliotek enbart begränsad service.

Från och med måndag 8 februari har biblioteken i Varbergs kommun ordinarie öppettider. Du kan åter gå in i bibliotekets lokaler och välja böcker på egen hand ur hyllorna.

Dock är fortfarande biblioteken inga mötesplatser. Planera ditt besök och stanna i max 15 minuter. Besöksantalet är begränsat. Just nu erbjuds inga dagstidningar eller sittplatser. Dator och utskriftsmöjligheter finns för snabba ärenden, max 10 minuter.

Morgonöppet är fortsatt stängt.

Öppettider:
Måndag – Fredag – 
10.00-19.00
Lördag – 
10.00-16.00
Söndag – 
12.00-16.00

Mer information hittar du på: www.varbergsbibliotek.se

Om du har symptom eller är sjuk stanna hemma!

Var uppmärksam på att det förekommer spridning av falsk information. På varberg.se/corona hittar du korrekt information om situationen i Varberg, men tänk på att uppgifter snabbt kan bli inaktuella i samband med nya uppdateringar och rekommendationer.