Biljetter till Change Music Festival

Bilden av kammarmusik är ofta stereotyp. Ett elegant rum med tre, fyra djupt koncentrerade musiker. Som spelar gamla klassiska kompositörers musik för en andäktigt lyssnande publik. Så kan det vara, men kammarmusik kan vara så mycket mer. Kammarmusikrepertoaren är hjärtat i Change Music Festival, men vi vill alltid att den ska bli utmanad och inspirerad av litteratur, dans, film, cirkus, jazz och folkmusik.  Change vill vara en fest för alla och envar.

Change Music Festival går av stapeln 10 – 13 augusti 2017. De flesta konserterna går av stapeln i Varberg, Kungsbacka och Tjolöholm.

Läs allt om Change Music Festival

Köp biljetter till Change Music Festival