Scen & Musik

Tre generationer av kamp – INSTÄLLT!

OBS! Arrangören har valt att ställa in föreställningarna den 25 och 26 mars med tanke på de rådande omständigheterna. Föreställningen den 21 mars kommer fortfarande att spelas.

”Tre generationer av kamp” är en föreställning om jämställdhet och jämlikhet genom tiderna. En treaktare skriven av ett gäng unga Varbergstjejer som speglar samhällsutvecklingen genom ungdomars ögon. Att följa normen eller inte, försöka passa in och bli älskad. Med full fart på scen tar de plats, dansar, sjunger, sprider energi och ifrågasätter samhället och dess normer. Tre akter, tre generationer och massor av kamp.

Föreställningen ges i tre akter med två pauser. Totalt cirka 2,5 timmar.

Skapad av Ung Teatra, en ”Vi är unga” förening.

Skriven av: Elsa Toerien, Elsa Cederholm, Nellie Göök, Elvira Blomquist, Amanda Jansson och Lina Jansson.
Samarbetspartners: Idécentralen (Varbergs kommun) och Studieförbundet Vuxenskolan
Finansiering av: Idécentralen – Varbergs kommuns bidragspott för ungdomsproducerade projekt

Biljetter: fri entré, men boka plats här eller i Stadsbibliotekets reception (0340-88600)

25 mars