Scen & Musik

Teater: Spegeln & Fäderna – INSTÄLLT!

OBS! Arrangören Anders Tejler har valt att ställa in arrangemanget med tanke på de rådande omständigheterna. För frågor kring återköp av biljetter var vänlig att kontakta arrangören: anderstejler@hotmail.com

Spegeln handlar om överdriven självkritik, och följderna av den. Personerna är i själva verket bättre än den spegelbild de står o stirrar på. Detta är en lätt parafras på Tjechovs komedier, en beskrivning av personer o tillstånd som gått i stå, o lite runt de mekanismer som krävs för att ge det hela rörelseenergi igen.

Fäderna är en parafras på Strindbergs Fadren (där ryttmästaren blir tokig av tvivel på om han verkligen är far till barnet). Hur förhåller sig män till det idag? Är de rentav lättade om de inte är det? Vem ska ta ansvar o vem ska betala vad?

Spelas 13/3 och 19/3.

Biljetter: Akademibokhandeln