Scen & Musik

  • Evenemanget har varit.

Teater: Det halvkassa moderskapet

7 / 12 @ Lilla Teatern

I Det halvkassa moderskapet får vi möta tre skådespelerskor som tillsammans utforskar moderskapets tabun och normer. En föreställning utan pekpinnar om förväntningar och föreställningar som de bär på. Och kanske är de inte ensamma om sina upplevelser?

Vi får vara med när de på olika sätt gör upp med krav de upplever, känslor de känner inför uppgiften att vara moder och bilder de burit på länge. Kanske hela livet? I ett rum där normen är att våga blotta sina innersta rädslor och tankar, bjuds publiken in att ta del av deras upplevelser och drömmar.

En stor del humor men också allvar blandas. Här får olika uttryck, som stand up, talkör, bekännelser och poetiska drömmar ta plats. En fråga som hänger i luften är varför mödrar fortfarande 2019, trots ett mer jämställt Sverige, verkar känna ett större ansvar över barnet, en större press och plikt av samhället? Det halvkassa moderskapet är en föreställning för alla som är en moder, har varit en moder eller har/har haft en moder. En föreställning för alla som kan känna igen sig i att som människa inte räcka till.

På scen: Elin Bornell, Ida Hackzell och Hanna Holmqvist

Biljetter: kulturhusetkomedianten.se eller på Stadsbibliotekeket 0340-886 00

 

 

Detaljer

Datum:
7 december, 2019
Tid:
18:00 - 19:15
Biljettinfo:
kulturhusetkomedianten.se
Evenemangskategori:
Evenemangsetikett:
,

Plats

Lilla Teatern
Engelbrektsgatan 7, Varberg, 432 41 Sverige
Telefon:
0340-880 00

Arrangör

Sensus
Telefon:
035-10 03 50
Webbplats:
www.sensus.se/I-ditt-lan/Halland

DELA: