Scen & Musik

Ta det som en man – Hampus Nessvold

Hampus Nessvold är just nu ute på en rikstäckande vårturné med hyllade föreställningen Ta det som en man.

Intresset kring Hampus Nessvolds debutföreställning har varit stort runt om i landet. Hittills har samtliga föreställningar varit slutsålda och publikreaktionerna varit starka. Ta det som en man är en personlig skildring av samhällets negativa mansnormer – med gränslös humor, musik och viss tragik vill Hampus få publiken att reflektera över mansrollen.

I Ta det som en man får vi följa med Hampus på en tankeväckande resa från barndomen i Värnamo fram till idag. Föreställningen förstärks av flera musikinslag där Hampus bland annat framför egenskrivna låtar som Be a Man och Harder Faster.

Skådespelaren och artisten Hampus Nessvold har beskrivits som en multitalang och upplevs orädd med ett unikt sätt att blanda allvar med gränslös humor. Han har bland annat uppmärksammats för sin roll i humorserien 22 Kvadrat (P3) och för radioprogrammet Zia och Nessvold i samma kanal. 2017 släppte han boken Ta det som en man (Bonnier Carlsen) samt debutalbumet Be a Man.

Föreställningen är regisserad av Mia Skäringer.

Biljetter: här eller på Stadsbiblioteket 0340-886 00.

Kahlo