Lyssna & Möt

Senior i Varberg, se hit!

1 / 10 @ Kulturhuset Komedianten

Internationella äldredagen uppmärksammas. Möten och gemenskap – viktigt för ditt välmående. Vi vill under dagen inspirera och visa delar av vad som erbjuds i Varbergs kommun. Till dig som senior – ta del av vad som är på gång och träffa aktörer.

Medverkande
Kultur för äldre, Aktiv senior, Boken kommer, Frivilligverksamheten, Anhörigstöd, Mötersplatser i Varberg, Varberg växer (Västerport och Varbergstunneln), Hustomtarna/Bovärd, Polisen, Region Halland, Matens betydelse, Brandskydd i hemmet, Trygghetslarm.

Underhållning
11.00
Vi älskar Hasse och Tage – en föreställning med Pelle Jageby & Lasse Sörbom som blandar berättelser med sånger och texter från filmer och revyer
Plats: Lilla teatern