Scen & Musik

Pop på Varbergs Teater – Shout Out Louds

På Varbergs Teater har människor drömt sig bort, förfärats, förundrats och njutit av teater och musik sedan år 1895. Under våren 2018 kan du, ensam eller med någon du tycker om luta dig tillbaka i mjuka, röda sammetsfåtöljer till tonerna av några av Sveriges främsta popartister. Först ut är stjärnskottet Sarah Klang följt utav Jonathan Johansson och avslutas med Shout Out Louds.
Efter fyra år av tystnad släppte inde-bandet Shout Out Louds efterlängtad ny musik under hösten 2017. Deras femte album ”Ease my mind” har skapat paralellet med att familjer bildats, barn har fötts samt att sångaren Adam Olenius släppt en solo-EP, Bebban Stenborg har släppt album med sitt band Astropol och basisten Ted Malmros släppt musik i duon A Nighthawk. Nu är tiden återigen mogen för att kicka igång Shout Out Louds enligt bandet själva.

Du kanske har hört deras stora hittar Impossible och Pleace Pleace Pleace genom åren? Shout Out Louds har spelat på de stora arenorna och de allra minsta klubbar i Sverige, Europa och USA. Denna unika och intima konsert blir  en perfekt avslutning på säsongen pop på Varbergs Teater.

Adam Olenius om singeln Jumbo Jet:
”Jag var väldigt flygrädd (vilket jag fortfarande är tyvärr) och tog alla möjliga tabletter innan jag skulle flyga. Men när jag hittade mitt livs kärlek på andra sidan av jorden var jag tvungen att komma över min flygrädsla. Jag började lära mig allt om flygplan, alla modeller, motorer och flygplatser. Jumbo Jet (Boeing 747) kom att bli min favorit. Tänk på titeln som en hyllning till Joe Sutter och alla flygtekniker. Låt oss aldrig falla från himlen.”

Shout Out Louds är Adam Oleinus, Bebban Stenborg, Carl von Arbin och Ted Malmros.

Info och biljetter:
Från 18.00 är du välkommen till övre teaterfoajén som ligger i anslutning till teatern för något att äta eller dricka innan konserten, det blir mingel och musik. Allt för att komma i rätt stämning!
Biljetter köper du här eller i receptionen på Kulturhuset Komedianten, på Engelbrektsgatan 7 i Varberg.

Tillgänglighet:
Du bokar rullstol och ledsagarplats via Telefon:0340-88600. Lokalen är utrustad med hörslinga och stor toalett finns i anslutning till teatern.

Kulturhuset Komedianten