Scen & Musik

Pop på Varbergs Teater: Sarah Klang

På Varbergs Teater har människor drömt sig bort, förfärats, förundrats och njutit av teater och musik sedan år 1895. Under våren 2018 kan du, ensam eller med någon du tycker om luta dig tillbaka i mjuka, röda sammetsfåtöljer till tonerna av några av Sveriges främsta popartister. Först ut är stjärnskottet Sarah Klang följt utav Jonathan Johansson och avslutas med en ännu hemlig akt.

När albumdebutanten Sarah Klang avslutat en magisk konsert på 2017 års upplaga av Way Out West skrev Sveriges största dagstidning Dagens Nyheter så här:

”Den osannolika debutanten Sarah Klang välte en fullsatt teaterlokal med en sorts hjärtekrossad Weeping Willows-tradition på steroider, i en mantel med orden ”Saddest girl in Sweden” och med en röst större än samtliga använda klichéer.”

Du kanske känner igen Sarah Klang från På Spåret? Meritlista kan göras lång trots den korta karriären, och innan vi får uppleva denna fantastiska sångerska i Varberg kommer hon entra både Globens scen och synas i rutan och radion på P3 Guld. Till Varbergs Teater kommer hon tillsammans med fem musiker att framföra låtar från sitt kommande album, det blir skört, omfamnande, gripande. Du som lyssnar kommer med hjälp utav Sara Klangs starka röst kunna kliva rakt in i berättelserna och omfamnas av soundet.

Lyssna på Sarah Klang här på Spotify.

Info och biljetter:
Från 18.00 är du välkommen till övre teaterfoajén som ligger i anslutning till teatern för något att äta eller dricka innan konserten, det blir mingel och musik. Allt för att komma i rätt stämning!
Biljetter köper du här eller i receptionen på Kulturhuset Komedianten, på Engelbrektsgatan 7 i Varberg.

Tillgänglighet:
Du bokar rullstol och ledsagarplats via Telefon:0340-88600. Lokalen är utrustad med hörslinga och stor toalett finns i anslutning till teatern.

29 mars, 2018
150:-