Scen & Musik

  • Evenemanget har varit.

Parkettmusiken: Partille Big Band

5 / 7 @ Varbergs Teater

Partille Big Band startades av bleckblåsläraren Roland Flood redan 1972. Då i kommunala musikskolans regi, men med åren har bandet under ledning av Lars-Olof ”Sluggo” Eriksson gått vidare till att bli ett proffsigt amatörstorband.

Partille Big Band blandar traditionell storbandsmusik från 30-, 40- och 50-talen med inslag av musikgenrer som latin, schlager och en och annan tango, fast i storbandstappning. De spelar till dans och ger konserter och genom åren har Partille Big Band gjort artistsamarbeten med bland andra Svante Thuresson, Edda Magnason, Margaretha Evmark och Erik Norström.

Kom och upplev en stunds svängig storbandsjazz.

Till varje konsert släpps ett begränsat antal biljetter till den fysiska konserten på Varbergs teater. Totalt får 50 personer vistas i lokalerna inklusive personal och artister. Det innebär att antalet bokningsbara biljetter kommer att variera. Biljetterna är kostnadsfria och släpps 18 juni klockan 08.00 på varberg.se/parkettmusiken.

Alla konserter kommer att livestreamas på youtube och på varberg.se/parkettmusiken. Njut av musik i sommarkvällen var du än befinner dig. Ingen förbokning eller inloggning krävs.

Detaljer

Datum:
5 juli
Tid:
19:00 - 20:00
Pris:
Gratis
Evenemangskategori:
Evenemangsetikett:
,
Webbplats:
https://www.varberg.se/parkmusiken

Plats

Varbergs Teater
Engelbrektsgatan 5, Varberg, Halland 432 41
Telefon:
0340-88600

DELA: