Scen & Musik

  • Evenemanget har varit.

Parkettmusiken: Joe & the Anchor

17 / 7 @ Varbergs Teater

Joe & The Anchors gitarrdrivna, välproducerade sound har jämförts med artister som 5 Seconds Of Summer, LAUV och The 1975, och när deras debut-EP “Antidote” släpptes med Sony Music 2019 fick bandet stor uppmärksamhet. Sedan dess har bandet bara fortsatt att växa, samtidigt som de har spelat på flera stora scener och festivaler runtom i landet – däribland som support för Mando Diao på ett slutsålt KB i Malmö. Med en säregen visuell stil och modern produktion levererar Joe & The Anchor stilren pop och en polerad scenshow i världsklass.

Länkar:
Spotify: open.spotify.com/artist/6FpBJFzBtiKyHIxhZdvoZx?si=eDlxJbj4Rxa2MUJ69sJ6GQ
Youtube: www.youtube.com/channel/UCZN6IoGU5YYuGKk0Pi2kLdw?view_as=subscriber
Instagram: www.instagram.com/joeandtheanchor/
Facebook: https://www.facebook.com/Joeandtheanchor
Joe & The Anchor Live: https://www.youtube.com/watch?v=0AydQcOwSi4

Till varje konsert släpps ett begränsat antal biljetter till den fysiska konserten på Varbergs teater. Totalt får 50 personer vistas i lokalerna inklusive personal och artister. Det innebär att antalet bokningsbara biljetter kommer att variera. Biljetterna är kostnadsfria och släpps 18 juni klockan 08.00 på varberg.se/parkettmusiken.

Alla konserter kommer att livestreamas på youtube och på varberg.se/parkettmusiken. Njut av musik i sommarkvällen var du än befinner dig. Ingen förbokning eller inloggning krävs.

Detaljer

Datum:
17 juli
Tid:
19:00 - 20:00
Pris:
Gratis
Evenemangskategori:
Evenemangsetikett:
,
Webbplats:
https://www.varberg.se/parkmusiken

Plats

Varbergs Teater
Engelbrektsgatan 5, Varberg, Halland 432 41
Telefon:
0340-88600

DELA: