Scen & Musik

Parkettmusiken: Jazzdagarna, Martina Almgren Peace of Mind

Martina Almgrens släppte med sitt nybildade pangband bestående av saxofonisten Elin Forkelid, gitarristen Mattias Torell och elbasisten Owe Almgren sitt andra album Peace of Mind. I Peace of Mind möts tunga, jordnära groover och eteriska melodier på ett organiskt och självklart sätt. Ofta med en sprittande livfull underton. Lyssnaren tas med på en färd genom barrskogsdoftande urskog och flygturer bland luftiga moln.

Till varje konsert släpps ett begränsat antal biljetter till den fysiska konserten på Varbergs teater. Totalt får 50 personer vistas i lokalerna inklusive personal och artister. Det innebär att antalet bokningsbara biljetter kommer att variera. Biljetterna är kostnadsfria och släpps 18 juni klockan 08.00 på varberg.se/parkettmusiken.

Alla konserter kommer att livestreamas på youtube och på varberg.se/parkettmusiken. Njut av musik i sommarkvällen var du än befinner dig. Ingen förbokning eller inloggning krävs.