Scen & Musik

Parkettmusiken: Gleisner/Mannerland/Alte/Cappelin

Denna nyskapade gitarr och saxofonkvartett utforskar tillsammans jazzens parametrar. Med en blandad repertoar bestående av både svenska visklassiker och amerikanska jazzstandards bjuder kvartetten på en konsert präglad av både nyfikenhet och nyckfullhet.

Teodor K. Gleisner – Saxofon
Gustav Alte – Gitarr
William Mannerland – Bas
Eric Cappelin – Trummor

Till varje konsert släpps ett begränsat antal biljetter till den fysiska konserten på Varbergs teater. Totalt får 50 personer vistas i lokalerna inklusive personal och artister. Det innebär att antalet bokningsbara biljetter kommer att variera. Biljetterna är kostnadsfria och släpps 18 juni klockan 08.00 på varberg.se/parkettmusiken.

Alla konserter kommer att livestreamas på youtube och på varberg.se/parkettmusiken. Njut av musik i sommarkvällen var du än befinner dig. Ingen förbokning eller inloggning krävs.