Scen & Musik

  • Evenemanget har varit.

Parkettmusiken: Chuck Berry Mania

9 / 7 @ Varbergs Teater

Chuck Berry Mania är en kvintett mogna gentlemän som sedan 1981 har rest runt i stora delar av Sverige och hållit rock-farfar Chuck Berrys låtar levande – här finns det med andra ord gott om rutin. De ser även till att många andra rock´n´roll-klassiker från 50-talet och början av 60-talet finns med på repertoaren så att igenkänningsfaktorn alltid är påtaglig, något som garanterar en hög stämning.

Bandet spelar både till dans och showar för sittande publik, men räkna med att det inte är lätt att förbli sittande. Musiken de spelar når alla åldrar och det krävs en hel del is i magen för att inte ryckas med upp på dansgolvet.

Det som prioriteras är bra musik, dansvänlighet och publikkontakt. Ett gig med Chuck Berry Mania höjer garanterat humöret och ger mersmak.

Till varje konsert släpps ett begränsat antal biljetter till den fysiska konserten på Varbergs teater. Totalt får 50 personer vistas i lokalerna inklusive personal och artister. Det innebär att antalet bokningsbara biljetter kommer att variera. Biljetterna är kostnadsfria och släpps 18 juni klockan 08.00 på varberg.se/parkettmusiken.

Alla konserter kommer att livestreamas på youtube och på varberg.se/parkettmusiken. Njut av musik i sommarkvällen var du än befinner dig. Ingen förbokning eller inloggning krävs.

Detaljer

Datum:
9 juli
Tid:
19:00 - 20:00
Pris:
Gratis
Evenemangskategori:
Evenemangsetikett:
, ,
Webbplats:
https://www.varberg.se/parkmusiken

Plats

Varbergs Teater
Engelbrektsgatan 5, Varberg, Halland 432 41
Telefon:
0340-88600

DELA: