Scen & Musik

Parkettmusiken: Calle Karlsson med det Fantastiska Underhållningsbandet

Fantastiska Underhållnings Bandet, detta fantastiska band som alltid levererar 100 % glädje och hjärta. Varm i själen och ett leende på läpparna blir en självklar konsekvens av bandets underhållning. Ingen lämnas oberörd!

Detta är bandet där alla får vara med utifrån sina egna förutsättningar. Välkomna till en oförglömlig föreställning.

Till varje konsert släpps ett begränsat antal biljetter till den fysiska konserten på Varbergs teater. Totalt får 50 personer vistas i lokalerna inklusive personal och artister. Det innebär att antalet bokningsbara biljetter kommer att variera. Biljetterna är kostnadsfria och släpps 18 juni klockan 08.00 på varberg.se/parkettmusiken.

Alla konserter kommer att livestreamas på youtube och på varberg.se/parkettmusiken. Njut av musik i sommarkvällen var du än befinner dig. Ingen förbokning eller inloggning krävs.