Barn & Unga

Nallekonsert: David och Thomas på Världsmusikjakt

28 / 10 @ Lilla Teatern

David och Thomas älskar att leka. Men mest av allt älskar de musik och att spela gitarr! Men de har en fråga: hur låter världens musik? Två världsartister spelar gitarr så att man nästan inte tror att det är på riktigt!

I ett bildspel fullt av djur, barn och människor från olika delar av vår jord får vi Skypekontakt. Vet flodhästen hur världens musik låter i Afrika? Vet fru Pingvin hur världens musik låter på Antarktis? Och vad håller den luriga herr Björn på med egentligen?

Vi får höra musik komponerad av David och Thomas – “The Seven Continents” – men också musik av Bach, Villa-Lobos, Rossini och förstås herr Björns sång som alla nallar och barn kan sjunga med i! Med Gothenburg Combo.

Ålder: 3-7 år OBS! Medtag nalle!

Gratisbiljetter: här eller på Stadsbiblioteket 0340-886 00.

, ,

Lilla Teatern