Scen & Musik

Messiah Hallberg – Scener ur ett “äktenskap”

Messiah Hallberg har under de senaste åren etablerat sig som en självklar del av Sveriges humorelit. Under 2017 turnerade han med kritikerrosade Den missförstådde profeten och utsågs förra året till Sveriges bästa manliga komiker. Just nu är han aktuell med sin andra soloföreställning Scener ur ett ”äktenskap”, som bygger på berättelser från hans eget förhållande kombinerat med vardagliga iakttagelser. Med hög igenkänningsfaktor och en utmärkande träffsäkerhet tar han oss igenom olika utmaningar med att leva i en relation.

– Bara en idiot försöker sig på en kärleksrelation idag. Ändå gör folk det, varje dag, hela tiden. Det här kommer bli det mest personliga jag gjort på scen, min egen variant på Knausgårds Min kamp, fast förhoppningsvis något roligare, säger Messiah.

Biljetter: här eller på Stadsbiblioteket 0340-886 00

14 mars, 2020