Utställningar

LasseMaja och Cirkusmysteriet

7 / 3 @ Barnavdelningen

Barnboksutställningen LasseMaja & Cirkusmysteriet kommer till Varberg våren 2020!

Den 7 mars invigs LasseMaja & Cirkusmysteriet under festliga former och blir startskottet för en vår med flera arrangemang kring temat LasseMaja. Invigningen kommer bland annat att bjuda på pop-up föreställningar med varitésällskapet Vagant, cirkushundar, prova-på nycirkus med Kulturskolan och cirkuspyssel! Exakta hålltider kommer senare.

Utställningen LasseMaja & Cirkusmysteriet skapades av författaren Martin Widmark och illustratören Helena Willis i samarbete med Bonnier Carlsen och barnutställningar.nu. Det roliga med utställningen är att den är interaktiv och det finns flera små hus som man kan läsa och leka i. Det finns också ett mysterium som man kan försöka sig på att lösa! Utställningen kommer vara öppen för besök 7 mars till 9 maj och är öppen under stadsbibliotekets öppettider. Det kommer löpande mer information om utställningen och de olika arrangemangen. Så håll utkik!

Läs mer om LasseMaja-utställningen på: barnutställningar.nu

Till sist lite information till skolorna: För klasser krävs förbokning. Mer information kommer  i ett separat utskick inom kort. Erbjudandet gäller F-3. Tyvärr har vi denna gång inte möjlighet att ta emot yngre och äldre elever, men de är givetvis välkomna på sin fritid!

Detaljer

Börjar:
7 mars @ 11:00
Slutar:
9 maj @ 16:00
Pris:
Gratis
Event Categories:
,
Evenemangsetikett:
, ,

Plats

Barnavdelningen
Engelbrektsgatan 7, Varberg, Sverige

Arrangör

Stadsbiblioteket
Telefon:
0340-886 00
E-post:
Webbplats:
www.kulturhusetkomedianten.se

DELA: