Mer kultur i Varberg

Läs och lär mera om katter på Rolfstorps bibliotek

27 / 10 @ Rolfstorps bibliotek

Författaren Maria Redström Norrman från Varberg läser och berättar om den hemlösa katten Missi som kom in i hennes liv och blev grunden till två barnböcker: Liv och Smilla – vägen hem och Liv och Smilla – viktigt på riktigt. Det är även målarstuga, fika och bokförsäljning. Fri entré men föranmälan till biblioteket.rolfstorp@varberg.se eller 0340-69 77 13 senast 22 oktober.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och antalet platser är därför begränsade till 10 barn med en medföljande vuxen. Tillsammans hjälps vi åt att att hålla arrangemanget coronasäkert.

Ålder: 6-10 år
Tid: tisdag 27 oktober 14.00
Plats: Rolfstorps bibliotek

När du anmält dig till arrangemanget sparar vi dina uppgifter, detta gör vi för att kunna administrera din anmälan. Uppgifterna raderas efter genomfört arrangemang. Kontakta biblioteket om du har frågor.

Rolfstorps bibliotek
Rolfstorps skola