Mer kultur i Varberg

Kulturfrukost på Varbergs Verket: Våra oköttsliga lustar

27 / 1 @ Varbergs Verket

Börja dagen med en energigivande, lärorik och roande stund. Under 2018 handlar Kulturfrukost bland annat om mat, tång och fotokonst. Frukost serveras från 09.30, programmet börjar kl 10.00 och pågår ca 1h. Vi håller till på Kulturhuset Komedianten och nytt för i år även på Restaurang Varbergs Verket  där vi denna gång kommer att få möta matkreatörerna och kokboksförfattarna Våra Oköttsliga Lustar. Frukostbuffén är inspirerad av deras tidigare kokböcker och självklart finns det laktos och glutenvänliga alternativ.

Våra oköttsliga lustar består av Eveline Johnsson, frilansande fotograf baserad i Stockholm, och Amanda Hellberg, matkreatör från Västergötlands slätter.
Eveline & Amanda lagar vegetarisk mat på svenska råvaror och kan knepen för att skapa en festmåltid på gårdagens rester. Tycker du rotfrukter är tråkigt? Du kommer garanterat byta uppfattning efter denna frukost. De kommer att berätta hur de skapar utsökta vegetariska recept, hur de tänker kring rekvisita och miljö till sina stylingar delar med sig av sina bästa tips för att slippa matsvinn . Läs mer och inspireras av Eveline & Amandas böcker, recept och smakfulla bilder.

100:-

Varbergs Verket