Mer kultur i Varberg

INSTÄLLT! Kulturfrukost: Barn + mat = En hopplös ekvation?

19 / 5 @ Varbergs Verket

OBS! Kulturfrukosten den 19 maj är inställd, och istället framflyttad till ett senare datum i höst OBS!

Vi är många som grubblar på varför våra barn inte vill äta något av allt det goda och nyttiga vi lagar åt dem. Vi kröker våra ryggar i försök att truga och locka och mitt i allt detta ska det uppstå någon slags matglädje. Mat- och kulturjournalisten Ina Lundström berättar, helt fritt från pekpinnar, hur du ska slippa skuldkänslorna vid middagsbordet. För sanningen är att det faktiskt inte är ditt fel. Dessutom finns det småplocksmat för barnen att äta av medan föräldrarna får reda på hur maten kan gå från kamp till njutning.

:-100
, , ,