Mer kultur i Varberg

Klimatvår: Sagostund bland skräp- och havsmonster – INSTÄLLT!

7 / 4 @ Veddige bibliotek

Från och med 29 mars har regeringen beslutat att förbjuda alla arrangemang som samlar fler än 50 personer. Detta för att minska spridningen av corona/covid-19.

Som en försiktighetsåtgärd har kultur- och biblioteksavdelningen beslutat att ställa om när det gäller arrangemang under resten av våren. En del arrangemang görs om till digitala lösningar, andra flyttar utomhus och några kommer att ställas in eller flyttas fram. Mer information om respektive arrangemang kommer att publiceras löpande.

Som läget är nu kommer våra verksamheter att hålla ordinarie öppettider. Vi följer noga händelseutvecklingen kring covid-19 och agerar utifrån myndigheternas rekommendationer. Observera att nya beslut kan fattas. Följ oss på webbplats och sociala medier för senaste nytt!

Vi läser om skräp- och havsmonster på Veddige bibliotek.
Fri entré men föranmälan till biblioteket.veddige@varberg.se eller 0340-69 77 11 senast 3 april. Begränsat antal platser.

Tid: tisdag 7 april 10.00
Ålder: från 3 år

Ingår i vårens satsning Klimatvår.

Fri entré - föranmälan
, ,