Mer kultur i Varberg

Klimatvår: Roskväll på Rolfstorps bibliotek – INSTÄLLT!

20 / 4 @ Rolfstorps bibliotek

Från och med 29 mars har regeringen beslutat att förbjuda alla arrangemang som samlar fler än 50 personer. Detta för att minska spridningen av corona/covid-19.

Som en försiktighetsåtgärd har kultur- och biblioteksavdelningen beslutat att ställa om när det gäller arrangemang under resten av våren. En del arrangemang görs om till digitala lösningar, andra flyttar utomhus och några kommer att ställas in eller flyttas fram. Mer information om respektive arrangemang kommer att publiceras löpande.

Som läget är nu kommer våra verksamheter att hålla ordinarie öppettider. Vi följer noga händelseutvecklingen kring covid-19 och agerar utifrån myndigheternas rekommendationer. Observera att nya beslut kan fattas. Följ oss på webbplats och sociala medier för senaste nytt!

Träffa rosguiden Gösta Nilsson från Rolfstorp som kan berätta om den hållbara rosen i Rolfstorps kyrkfönster och Åsa Svantesson, rosodlare från Varberg, som ger odlingstips. Dessutom kommer det att vara utlottning av böcker. Fri entré och drop-in.

Tid: måndag 20 april 16.00-19.00

Ingår i vårens satsning Klimatvår.

Fri entré - Drop-in

Rolfstorps bibliotek