Scen & Musik

Klara Zimmergren – Allt kommer bli bra

En varm och rolig föreställning med Klara Zimmergren om att inte få till livet i den ”rätta ” ordningen. Var är egentligen manuset till livet efter man fyllt 50? Och är det verkligen nödvändigt och sunt att älska sig själv? I sällskap av sina karaktärer: It-nörden Rolle, den xtraordinära svärmodern Viveka Andebratt och den socialt missanpassade hundtränaren Görel, tar Klara sig an psykfallsgräl på Ikea, osköna hiphopmoves, hundcurling, och konsten att försöka leka Gud. Med sina oefterhärmligt träffsäkra betraktelser kommer Kara att lotsa oss igenom hur livet kan komma att gestalta sig – och allt slutar trots allt ganska bra!

Klara Zimmergren har ett imponerade förflutet som skådespelare och programledare i SVT och SR. Tillsammans med Mia Skäringer skapade hon ”Mia och Klara” som fortfarande hyllas av TV-tittarna. Hon har också gjort ”Djursjukhuset” och hörts frekvent i radioproduktioner som ”Känsligt Läge” i P1. 2012 låg hon i topp på det mest lyssnade sommarpratet, då hon naket skildrade det utanförskap som en lång längtan efter barn kan innebära.

Regi: Julia Njord

Förmingel: från 17.30 i Övre Teaterfoajén