Scen & Musik

  • Evenemanget har varit.

Kalejdo-dans

8 / 10 @ Varbergs Teater


En kalejdoskopisk lek mellan rörelse, musik, ord och rörliga bilder.
 

Här möts den erfarna solisten, den unge mannen och den äldre skådespelaren i ett varmt och humoristiskt universum. Som i ett kalejdoskop krockar deras världar med varandra, över nations- och generationsgränser, det hyllade och det glömda, genom vardag och fascinerande besatthet. I en lustfylld och allvarlig lek bjuds publiken in till ett dansande äventyr med ena foten i den halländska myllan. 
 
Den mångsidiga scenkonstnären Nathalie Ruiz har i många år dansat med Cullbergbaletten, varit konstnärlig ledare för Regionteater Västs dansscen och den egna ensemblen Co. Alba. Nathalie har erhållit Carina Ari-medaljen, hedersmedaljen av staden La Garde i Frankrike, Hylte kommuns kulturpris, Region Halland kulturpris och blivit nominerad till bästa dansare i Europa. 
 
Numera är hon konstnärlig chef för Artome – med kultur som växtkraft, projektledare för Rendez-Vous! – för ett rikare kulturliv på små orter och ledare för dansverksamheten Moving Torup – en dans för alla! Hon framträder, koreograferar, leder workshops och föreläser i Sverige och internationellt. 

 

Medverkande 

Petter Heldt  
Nathalie Ruiz  
Michael Tang Markusson  
 

Konstnärligt team 

Av: Nathalie Ruiz  
 

Producent 

Teater Halland 

 

Med anledning av Covid-19 anpassar arrangören upplägget gällande arrangemangen. Lunch intas på evenemangsplatsen och övre teaterfoajén 11:30. Därefter hjälper personal publiken att ta sig vidare till salongen på Varbergs Teater när det är dags för föreställning kl 12:00. Arrangören följer folkhälsomyndighetens riktlinjer och det regeringsbeslut som råder vid tidpunkten för arrangemanget. 

 

 

Detaljer

Datum:
8 oktober, 2020
Tid:
11:30 - 13:00
Pris:
:-195
Evenemangskategori:
Evenemangsetikett:

Plats

Varbergs Teater
Engelbrektsgatan 5, Varberg, Halland 432 41
Telefon:
0340-88600

DELA: