Scen & Musik

  • Evenemanget har varit.

Judith Owen – Rediscovered

8 / 10 @ Varbergs Teater

Internationellt hyllade Judith Owen har under åren etablerat sig själv som en av våra mest spännande artister, med en jazzig, soulig röst som presenteras på ett utsökt och intensivt sätt i fyndiga arrangemang. På hennes tolfte album Rediscovered återupplivar hon andra artisters material, gammalt som nytt och från genrer som är långt ifrån hennes egna, men hon lyckas ändå göra det till sitt eget med hennes fantasifulla och påhittiga musikaliska uttryck. Judith omger sig alltid med de bästa musikerna inom branschen, såsom Leland Sklar, Paul Beard, George Shelby och Michael ”Maz” Maher, och lyckas alltid med att skapa en unik upplevelse av sitt artisteri. Rediscovered utforskar på nytt ett vitt omfång låtar såsom t ex Drake’s Hotline Bling, Deep Purple’s Smoke On The Water och Ed Sheeran’s Shape Of You, i en helt ny inramning av Judith Owen’s imponerande stämma.

Född i London och numera bosatt i New Orleans, har sångerskan och pianisten Judith Owen sedan 1996 slagit musikvärlden med häpnad. Skiva efter skiva har getts ut och fått beröm från tidningar såsom The Independant i England, The Wall Street Journal i USA och Rolling Stone i Tyskland. Hon har även hörts i BBC 2 Network och radio stationer världen om, samt
turnerat med framgångsrika musiker såsom Bryan Ferry och Richard Thompson.

Hennes nya album Rediscovered kommer att släppas hos Do Music Records 14 september 2018 och kommer därefter att följas av en turné genom Sverige i oktober.

Medverkande på turnén är:
Judith Owen – sång, piano
Pedro Sigundo – slagverk
Gabriella Swallow – violoncello

Ytterligare information: www.judithowen.net
Eller: www.domusicrecords.com

Biljetter: Här eller på Stadsbiblioteket 0340-886 00. Specialpris: 2 för 1!

 

 

Detaljer

Datum:
8 oktober, 2018
Tid:
20:00 - 22:00
Biljettinfo:
kulturhusetkomedianten.se
Pris:
250:-
Evenemangskategori:
Evenemangsetikett:

Plats

Varbergs Teater
Engelbrektsgatan 5, Varberg, Halland 432 41
Telefon:
0340-88600

Arrangör

DoMusicRecords
Webbplats:
www.domusicrecords.com

DELA:

Share on LinkedInShare on StumbleUponPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook