Scen & Musik

Jazzcorner: Martin Sjöstedt med Walk Tall

Jazzmusikern Martin Sjöstedt, med rötter i Uppsala, har under de senaste åren gjort sig ett stort namn på den internationella jazzen som en unik multibegåvning, Många känner honom som pianist, andra som basist, eller varför inte saxofonist? Inte nog med det, han dyker allt oftare upp som arrangör och kompositör för några av Europas bästa storband.

Denna gång har han som basist samlat några av Sveriges främsta jazzmusiker till sitt
nystartade band – Martin Sjöstedt Walk Tall .

Per Ruskträsk Johansson altsaxofon, Karl Olandersson trumpet Leo Lindberg piano, rhodes och orgel, Martin Sjöstedt kontrabas, Moussa Fadera trummor.

Biljetter: här eller på Stadsbiblioteket 0340-886 00, från 10/9 – 10.00
Övrig information: ni som har fribiljetter från inställda konserter i våras, dessa kan ni lösa in i receptionen på Stadsbiblioteket.

Covid-19: alla arrangemang i Kulturhuset Komediantens lokaler genomförs utifrån gällande myndighetsrestriktioner vi tidpunkten för arrangemanget. Vi möjliggör för arrangemang med begränsad publik. Glöm inte det egna ansvaret att hålla avstånd när ni vistas i våra lokaler.Om känner dig helt frisk är du välkommen, men stanna hemma om du är sjuk eller uppvisar symptom. Det är tillsammans vi genomför säkra arrangemang.

:-250

Jazz Corner