Scen & Musik

  • Evenemanget har varit.

JazzCorner: Cajsa Zerhouni

16 / 9 @ Varbergs Teater

På scen är Cajsa Zerhouni en stark och självklar sångerska som berör med känsla och närvaro, och med en uttrycksfullhet i frasering och ton. Gästartist är den eftertraktade saxofonisten Birgitta Flick.”Estuary” är Cajsa Zerhounis senaste album som släpptes i oktober förra året, och som fått ett mycket varmt mottagande. Naturtemat står i centrum; här finns havet som klangbotten för Cajsa som är från Vejbystrand i Skåne. Kvintetten spelar utvalda impressionistiskt tolkade melodier ur den amerikanska sångboken, men även egna kompositioner. En samling uttrycksfulla tolkningar av vokaljazz där traditionen stöts mot det fria och personliga.

Cajsa Zerhouni – sång
Mattias Lindberg – piano
Birgitta Flick – tenorsax
Martin Höper – bas
Peter Danemo – trummor

Biljetter: här eller på Stadsbiblioteket 0340-886 00, från 10/9 – 10.00
Övrig information: ni som har fribiljetter från inställda konserter i våras, dessa kan ni lösa in i receptionen på Stadsbiblioteket.

Covid-19: alla arrangemang i Kulturhuset Komediantens lokaler genomförs utifrån gällande myndighetsrestriktioner vi tidpunkten för arrangemanget. Vi möjliggör för arrangemang med begränsad publik. Glöm inte det egna ansvaret att hålla avstånd när ni vistas i våra lokaler.Om känner dig helt frisk är du välkommen, men stanna hemma om du är sjuk eller uppvisar symptom. Det är tillsammans vi genomför säkra arrangemang.

 

 

Detaljer

Datum:
16 september, 2020
Tid:
19:00 - 20:30
Biljettinfo:
Kulturhusetkomedianten.se
Evenemangskategori:
Evenemangsetikett:
, ,

Plats

Varbergs Teater
Engelbrektsgatan 5, Varberg, Halland 432 41
Telefon:
0340-88600

Arrangör

Jazz Corner
Webbplats:
www.jazzcornervarberg.se

DELA: