Lyssna & Möt

Hela Halland läser: Författaren Anna Takanen i samtal med Marit Kapla – Fullbokat

“Sörjen som blev” är årets bok inom Hela Halland läser. I den berättar författaren Anna Takanen om sin far som kom som krigsbarn till Halland, endast fyra år gammal. Hör Anna Takanen berätta om sin bok och sitt skrivande i ett samtal med Marit Kapla, författare till boken “Osebol” som vann Augustpriset 2019. Arrangeras i samarbete med Regionbibliotek Halland.

Antalet platser är begränsade utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Arrangemanget kommer att vara i Varbergs Teater där det finns bra möjligheter att hålla avstånd till varandra. Tillsammans hjälps vi åt att hålla evenemanget coronasäkert.

Biljetter: Fullbokat. Observera att oanvänd biljett från vårens inställda evenemang tyvärr inte gäller, utan samtliga behöver en ny biljett.

, ,

Stadsbiblioteket