Mer kultur i Varberg

Hela Halland läser – boksamtal på Kungsäters bibliotek – FRAMFLYTTAT (NYTT DATUM KOMMER)

30 / 3 @ Kungsäters bibliotek

Obs! Arrangemanget är framflyttat – nytt datum kommer längre fram.

Från och med 29 mars har regeringen beslutat att förbjuda alla arrangemang som samlar fler än 50 personer. Detta för att minska spridningen av corona/covid-19.

Som en försiktighetsåtgärd har kultur- och biblioteksavdelningen beslutat att ställa om när det gäller arrangemang under resten av våren. En del arrangemang görs om till digitala lösningar, andra flyttar utomhus och några kommer att ställas in eller flyttas fram. Mer information om respektive arrangemang kommer att publiceras löpande.

Som läget är nu kommer våra verksamheter att hålla ordinarie öppettider. Vi följer noga händelseutvecklingen kring covid-19 och agerar utifrån myndigheternas rekommendationer. Observera att nya beslut kan fattas. Följ oss på webbplats och sociala medier för senaste nytt!

Vi fikar och samtalar om boken Sörjen som blev av Anna Takanen som är årets författare i Hela Halland Läser. Hämta bok på biblioteket inför träffen.
Fri entré men föranmälan till biblioteket.kungsater@varberg.se eller 0340-66 77 10. Begränsat antal platser.

Tid: måndag 30 mars 17.00

30 mars