Lyssna & Möt

Föreläsning – Louis Armstrong – ett amerikanskt geni – INSTÄLLT!

OBS! Arrangören Varbergs Föreläsningsförening har valt att ställa in arrangemanget med tanke på de rådande omständigheterna. För frågor kring återköp av biljetter var vänlig att kontakta arrangören: http://www.varbergsforelasningsforening.se/

Föreläsningen skildrar trumpetaren och sångaren Louis Armstrongs liv och musik med ett rikt illustrativt bild- och musikinnehåll. Tyngdpunkten ligger på Armstrongs banbrytande musikaliska insatser under 1920- och 1930-talet. Han var så mycket mer än den bullrande scenpersonligheten med det breda smilet. Alla inom showbusiness står i skuld till Louis Armstrong.

Föreläsning med Björn Petersen

Arrangeras av Varbergs föreläsningsförening

Biljetter: här eller i Stadsbibliotekets reception (0340-88600). Det går även bra att köpa biljetter i teaterkassan en timme före föreläsningens början.

31 mars