Lyssna & Möt

Föreläsning: Jag skiter i att det är fejk, det är för jävligt ändå – Jack Werner

Människan blev inte sämre på källkritik över en natt 2016, så varför känns det så? Jack Werner berättar om hur källkritik kan bli till något lustfyllt, och vad vandringssägner på sociala medier kan berätta.

Jack Werner är frilansjournalist och författare. 2014 lanserade han tillsammans med två kollegor satsningen Viralgranskaren på tidningen Metro, som belönades med Stora journalistpriset. Han är programledare för SR-podden Creepypodden, om och med vår tids spökhistorier. Våren 2018 utkom han med boken ”Ja skiter i att det är fejk det är förjävligt ändå”.

Biljetter: Gratisbiljetter via länk här eller på Stadsbiblioteket 0340 – 886 00

Kulturhuset Komedianten och PS