Scen & Musik

Bröderna Norberg på turné – Inställt!

27 / 2 @ Varbergs Teater

Kära gäster!

Det är med stor glädje vi kan meddela nya datum för den flyttade föreställningen ”Bröderna Norberg – nytt, gammalt och stulet”.

Vi har på Folkhälsomyndighetens rekommendationer flyttat hela turnén framåt. Nu hjälps vi åt att övervinna viruset för att kunna återgå till en mer normal tillvaro där teater och övrig kultur på lokala scener runt om i Sverige återigen kan ta plats i våra liv.

För frågor och mer info var vänlig att kontakta arrangören: info@jarowskij.se


Våren 2021 åker Sveriges hyllade humorduo Daniel & Emil Norberg ut på vägarna med föreställningen ”Bröderna Norberg på turné-nytt, gammalt och stulet”. De har tagit Youtube-Sverige med storm och deras succéartade parodier av Melodifestivalen har blivit ett lika självklart vårtecken som deklarationsångest och pollenallergi.

Nu bjuder de upp till dans igen (nästan bokstavligen) med en show för hela familjen som blandar humor, sketcher, videoklipp och exklusivt material, bland annat från bakom kulisserna. Det utlovas parodigaranti och en skrattfest du inte vill missa! Så stretcha igång skrattmusklerna, aktivera applådsinnet och gör dig redo för en helkväll med bröderna Norberg!

 

 

Detaljer

Datum:
27 februari
Tid:
18:00 - 20:00
Biljettinfo:
kulturhusetkomedianten.se
Evenemangskategori:

Plats

Varbergs Teater
Engelbrektsgatan 5, Varberg, Halland 432 41
Telefon:
0340-88600

Arrangör

Jarowskil

DELA: