Lyssna & Möt

Bokcirkel: Kejsarn av Portugallien – träff 2

5 / 4 @ Hörnrummet, övre plan

Söndagen den 8 april spelar Riksteatern Selma Lagerlöfs älskade klassiker Kejsarn av Portugallien i Sparbankshallen, i en ny, häftig bearbetning där handlingen har flyttats från 1800-tal till 1900-talets första hälft.

I rollerna ses bland andra Niklas Falk, Lovisa Onnermark och Lia Boysen. För scenografin svarar Johanna Mårtensson som har gjort flera uppmärksammade scenbilder för Riksteatern de senaste åren. Dramatiserar gör Lucas Svensson, en av Sveriges mest spelade och uppmärksammade dramatiker och för regin svarar Carl Johan Karlson som är husregissör på Riksteatern.

Inför föreställningen startar vi en bokcirkel på Kulturhuset Komedianten, tillsammans med Varbergs Riksteaterförening. Vi kommer att träffas vid två tillfällen, den 22 februari och den 5 april.

Vid detta andra tillfälle diskuterar vi boken Kejsarn av Portugallien.

Anmälan: Varbergs Riksteaterförening 070-689 43 08

Fri entré - anmälan