Lyssna & Möt

Benny Haag – Vadå, beror det på mig?!

Den folkkäre Teve- och Dramatenskådespelaren Benny Haag´s föreläsning handlar om den otroliga kraften i ett positivt bemötande. Om hur du bemöter andra, dig själv och vad du kan lära dig av Barack Obama, Rosa Parks och Selma Lagerlöf. Människor som genom sitt sätt att vara, faktiskt lyckats förändra världen, på riktigt och på djupet.

Det här är en berörande, rolig och medryckande föreläsning. En föreläsning kliniskt befriad från enkla ”quick-fix”, eftersom det inte är så livet fungerar. Mod, civilkurage och verklig förändring handlar om att ta ansvar, om att inse att du påverkar andra och att inte vara någon som väntar, utan någon som gör.

Förvänta dig inte en mysig vitamininjektion där du glömt innehållet i samma sekund du lämnar lokalen. Förvänta dig istället en kväll av framtidstro, en kväll som väcker känslan av att faktiskt kunna göra något åt ditt liv och en kväll som får dig att fundera på hur du verkligen ÄR mot andra människor.

Biljetter: biljettbolaget.se