Mer kultur i Varberg

Begränsad service och aktivitet på Kulturhuset Komedianten

5 / 11 – 13 / 12 @ Kulturhuset Komedianten

Just nu har vi begränsad service på grund av de skärpta allmänna råd för covid-19 som började gälla i Halland 3/11. Beslutet gäller till och med den 13 december 2020, då Folkhälsomyndigheten förväntas komma med nationella råd inför jul och nyår.

Komedianten stängs som mötesplats och är endast öppna för samhällsinformation och snabba biblioteksärenden.

Besök inte Kulturhuset Komedianten om du har symtom.

Varbergs Konsthall är stängd och all verksamhet i konstverkstan inställd.

Komediantens café håller stängt.

Stadsbiblioteket håller öppet men med nedanstående begränsningar:

• Vi uppmanar alla besökare att göra sina ärenden snabbt och sedan lämna biblioteket.
• Nu är biblioteken inte mötesplatser, så därför finns inga sittplatser.
• Du kan låna och återlämna på egen hand.
• Reserverade böcker hämtar du själv på reservationshyllan.
• Du kan läsa tidningar.
• Du kan surfa 10 minuter, skriva ut och kopiera på egen hand.
• Biblioteken fortsätter att ha hemleveranser av böcker och hämtning vid bibliotekets entre som tidigare under covid-19.

Inga arrangemang just nu
Alla kulturevenemang och aktiviteter som arrangeras av Varbergs kommun ställs in. Även evenemang som arrangeras av externa aktörer som hyrt in sig på Varbergs teater och Lilla teatern ställs in eller flyttas fram. Biblioteken i Varberg ställer in samtliga evenemang året ut.

Angående allmän information om skärpta råd för att begränsa smittspridningen av covid19 i Halland hänvisar vi till varberg.se.

Börjar:
5 november, 2019