Barn & Unga

Barnens bio: Lassemajas detektivbyrå – Det första mysteriet – INSTÄLLT!

Från och med 29 mars har regeringen beslutat att förbjuda alla arrangemang som samlar fler än 50 personer. Detta för att minska spridningen av corona/covid-19.

Som en försiktighetsåtgärd har kultur- och biblioteksavdelningen beslutat att ställa om när det gäller arrangemang under resten av våren. En del arrangemang görs om till digitala lösningar, andra flyttar utomhus och några kommer att ställas in eller flyttas fram. Mer information om respektive arrangemang kommer att publiceras löpande.

Som läget är nu kommer våra verksamheter att hålla ordinarie öppettider. Vi följer noga händelseutvecklingen kring covid-19 och agerar utifrån myndigheternas rekommendationer. Observera att nya beslut kan fattas. Följ oss på webbplats och sociala medier för senaste nytt!

Hur startade egentligen LasseMajas Detektivbyrå? I filmen LasseMajas Detektivbyrå – Det första mysteriet får vi veta hur allting började. Följ med på ett spännande äventyr för hela familjen!

Denna biovisning är en del av barnboksutställningen LasseMaja och Cirkusmysteriets program och sker i samarbete med Barnens Bio.

Ålder: barntillåten
Biljetter: gratisbiljetter hämtas ut i teaterkassan trettio minuter innan filmen startar.

Kulturhuset Komedianten