Scen & Musik

  • Evenemanget har varit.

Babblarna – Första musikalen!

14 / 4 @ Varbergs Teater

Babblarna – Första Musikalen har spelat för utsålda hus över hela Sverige. Musikalen om Babblarna har blivit en stor succé och fått lysande recensioner. Under hösten och hela 2018 beger sig Babblarna ut på stor Sverigeturné.

En svängig, interaktiv och rolig musikal med barnens stora favoriter Babblarna. Ni får träffa robotflickan Klonk som med publikens hjälp trollar fram alla Babblarna ur deras hus. Vi klappar fram Diddi, sjunger fram Doddo, viskar i brevlådan efter Bibbi och stampar fram Dadda. Barnen i publiken får dansa med till ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första låten”, ”Bergochdalbanebit” och många, många fler. En historia om kärlek och omtanke om varandra, om äventyr, mod och om att annorlunda är bra det med. Allt förpackat med språkutveckling, specialpedagogik och svängig musik i första rummet – framfört med tal, tecken, sång och dans.

 

Två föreställningar, 14.00 och 16.00.

Rekommenderad ålder: 2-5 år.

Längd: ca 35 minuter.

Medverkande: 3 personer

OBS! Viktig info – Alla som befinner sig i lokalen behöver biljett, det går alltså inte att ha barn i knät utan biljett. Detta på grund att Brandmyndigheten har regler om hur många som får vistas i lokalerna.

Det kan vara svårt att få plats med barnvagnar i foajén så därför rekommenderar vi att lämna vagnen hemma eller i bilen.

Biljetter: här eller på Stadsbiblioteket 0340-886 00.

 

 

Detaljer

Datum:
14 april, 2018
Tid:
14:00 - 14:35
Pris:
150 - 195
Event Categories:
,
Evenemangsetikett:
,

Plats

Varbergs Teater
Engelbrektsgatan 5, Varberg, Halland 432 41
+ Google Map
Telefon:
0340-88600

DELA:

Share on LinkedInShare on StumbleUponPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook