Barn & Unga

Återinvigning Varbergs Teater: Maskerad-disco för hela familjen

Kom och fira återinvigningen av Varbergs Teater på ett riktigt festligt sätt. Det blir en heldag med firande för både vuxna och barn, med röda mattan, föreställningar, mingel och maskeraddisco. Så sätt på dig din bästa maskeraddräkt eller klä upp dig till tänderna i tjusig galablåsa!

Efter familjeföreställningen Snövit blir det ett härligt disco för hela familjen.

12.00-15.00 – Mingel och maskerad-workshop
Mingla med popcorn och skapa din egen maskerad-mask inför det stora discot tillsammans med Varbergs Konsthall.
Du kan också förvandlas med hjälp utav den spännande utklädningslådan och våra skickliga ansiktsmålare.

Kl 13.00-15.00 Maskerad-disco på stora scenen!
Till svängiga discotoner med DJ Linnéa och VJ Anthony dansar vi loss under strålkastarljuset på teaterns scenen och i salongen. Kom gärna utklädd till din favoritkaraktär!

Fri entré och för alla åldrar – inge biljett krävs till Discot men begränsat antal personer på scenen.

10 mars

Kulturhuset Komedianten