Scen & Musik

  • Evenemanget har varit.

Årets Mama – En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek

6 / 10 @ Varbergs Teater

I höst är det dags för Emma Knyckare att ha premiär med sin första egna föreställning – ”Årets Mama – En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek”. Den 4 oktober är det premiär i Göteborg och föreställningen fortsätter sedan på turné runtom i landet, bl.a. får Varberg, Linköping, Malmö och Karlstad besök.

“Årets Mama” är inspirerad av Emmas bok ”Hit med flaskan”, en personlig skildring av mammablivandet. Nu tar hon ut svängarna när det är dags att komma ur den egna lilla privata bubblan och skoja om föräldraskapet. För det finns så många knasiga föräldrar därute. Har vi varit sådana hela tiden eller blev vi det så fort vi förökade oss? Allt från familjeliv.se, oigenkännliga pattar till att smygspela Nintendo på toaletten ska avhandlas. ”Ta vara på den här tiden” är det många som säger till oss föräldrar men vem ska ta vara på oss?

– Det skall bli så otroligt gött att få göra den här föreställningen. Det är min första egna show och det är dags att ta mig ut från lägenheten med alla funderingar och trams jag lurat ihop sen min dotter Maggan kom. Ut med lillan, in med prillan! Kör vi, säger Emma.

Med sig på Sverigeturnén har Emma ett fenomenalt husband bestående av Matilda Sjöström och Joakim Fritzner. Matilda och Joakim är inte bara Emmas husband de är även hennes svägerska och svåger.

Mer information: Kahlo.se

Biljetter: här eller på Stadsbiblioteket 0340-886 00.

 

 

Detaljer

Datum:
6 oktober
Tid:
19:30 - 21:00
Pris:
335:-
Evenemangskategori:

Plats

Varbergs Teater
Engelbrektsgatan 5, Varberg, Halland 432 41
+ Google Map
Telefon:
0340-88600

Arrangör

Kahlo
Webbplats:
https://www.kahlo.se/

DELA:

Share on LinkedInShare on StumbleUponPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on Facebook