Lyssna & Möt

Ångestpodden; förr eller senare känner du igen dig!

Ångestpodden består av Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg som föreläser om att vara ung vuxen i Sveriges hårda klimat och om den ständigt växande psykiska ohälsan bland unga. De leder dig genom egna erfarenheter ifrån tidig tonår och lägger stor vikt vid att allt lika gärna kunde ha handlat om dig. I humorns tecken berättar de om vad som borde göras för att få fler att våga prata om psykisk ohälsa.

Arrangeras i samarbete med Region Halland under Psyklyftet. Läs mer om Psyklyftet här: https://www.regionhalland.se/kultur/kulturomraden/kulturochhalsa/psyklyftet/

Anmälan: fri entré, men anmäl dig här eller 0340-886 00. OBS! Platser på parkett är reserverade åt gymnasieskolan, biljetter för allmänhet avser balkong!

, , ,

Varbergs bibliotek