Lyssna & Möt

  • Evenemanget har varit.

A la Varberg – en inspirationsföreställning – INSTÄLLT

29 / 4 @ Varbergs Teater

 

OBS! Arrangören A lá Varberg har valt att ställa in arrangemanget med tanke på rådande omständigheter. Arrangemanget kommer istället att genomföras i en digital version. Du hittar mer information om detta på A lá Varbergs webbplats: http://alavarberg.se/

 


 

A la Varberg – en inspirationsföreställning full av möjligheter, samarbete och drömmar.

Vill du ha en inspirerande energiboost?
Vill du lära dig mer om nätverkande, om konceptutveckling och framgångsrika samarbeten? Vill du ha verktyg för att skapa dig ett hållbart liv? Ja, så kom med då!

Vi vill dela med oss av våra erfarenheter, berätta hur vi jobbar och vad som inspirerar oss. Vi vill möta dig och dela all klokskap tillsammans.

Du får: Inspiration, kunskap och konkreta verktyg för hur du:
– nätverkar digitalt
– utvecklar samarbeten lokalt och nationellt
– skapar koncept och upplevelser.

Under kvällen får du möta:

Kristin Lagerqvist – content creator, influencer, samhällsentreprenör och vinterbadare som driver en av Sveriges största livsstilsbloggar och är delägare i FGL.

Marina Evertsson – concept developer och kreatör. Allt är möjligt i Marinas värld och med en unik fingertoppskänsla delar hon med sig av sin resa från dröm till verklighet – en destination mitt ute på landsbygden Strömma Farmlodge med 40 sommaranställda och dit 60 000 människor årligen vallfärdar varje år.

Lovisa Jacobsson – business innovator, processledare och kitesurfande VD på We are Laja. Delägare i Roadtrip i Sverige och Farmers Crew som årligen gör Farmers Market – nordens skönaste Skördefestival.

Johanna Skantze, Head of Sales and Opportunities på We are Laja och en av initiativtagarna till Life of Magic. En skidåkande digital nomad som med sin familj väljer att leva på tre olika ställen; Gotland, Schweiz och Portugal.

Anna Linton, Creative Director på We are Laja, vinterbadande upplevelsedesigner, drömförverkligare & affärsutvecklare. Delägare i Roadtrip i Sverige och Farmers Crew som årligen gör Farmers Market – nordens skönaste Skördefestival.

Jennie Blomkvist, grafisk formgivare, konstnär, poet, trebarnsmor och kreatör. Ytterligare en supertalang hon har är hennes ödmjuka och hysteriskt roliga humor.

Lisa Burenius, Full time Master of Fine Arts and Crafts.

Musik: Lisa Pedersen och DJ Funk-Viol, kickass-grym DJ.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar i programmet.
Onumrerade platser.

 

 

 

 

Detaljer

Datum:
29 april
Tid:
15:45 - 23:00
Evenemangskategori:

Plats

Varbergs Teater
Engelbrektsgatan 5, Varberg, Halland 432 41
Telefon:
0340-88600

Arrangör

We are Laja

DELA: